top of page

Information för dig som ska besöka Stadra Teater

Stadras Foajé

Stadra Teater - året om!

HÄR KAN DU KÖPA...

  • Biljetter till våra föreställningar

  • Teaterböcker

  • Presentkort

  • Teatermasker och annat kul

Här kan du även se föreställningar på Bergslagens minsta teater.

ÖPPETTIDER

10:00 - 16:00

... eller när det lyser!

Telefon: 0587-31 13 05
E-post: info@stadrateater.se

ARENAINFORMATION

Stadra Gård

Stadra Teater är en inomhusarena med 150 platser. Du sitter på onumrerade träbänkar med ryggstöd och dyna. Lilla Scen har cirka 70 platser, onumrerade träbänkar med sittdynor och ryggstöd.

Biljettkassa & kulturkiosk

Biljettkassan öppnar en timme innan föreställningen.
Vi tar betalkort i biljettkassan, och det går även att betala med kontanter eller Swish.

Vid biljettkassan har vi även vår kulturkiosk. I Kulturkiosken säljs smått och gott, litet som stort från lokala konstnärer och andra kreatörer i vår närhet. Här säljs också böcker och affischer. Öppet i samband med föreställningar.

Fotografering och inspelning

Fotografering och inspelning är INTE tillåten under någon föreställning.

Tillgänglighet

  • Plats för rullstolar finns i teaterlokalen och det finns ramper till såväl teaterlokal som till Teaterkafé.

  • Handikapparkering finns (ca 20 meter från biljettkassan)

  • Till teaterområdet finns vägbroar som är lätta att flytta vid handikapptransport.

  • På området finns en handikappanpassad toalett.

  • Så gott som alla utrymmen ligger i markplan och är därmed är lätta att ta sig till.

Hörslinga finns inte.

Vår ledstjärna och vårt mål är ett bejakande värdskap

Landet Stadra ska vara en plats för alla och envar. För oss innebär det att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig, finns på plats för dig och gör allt för att svara på dina frågor. När du besöker oss på Stadra Teater vill vi ge dig en stimulerande och minnesvärd upplevelse av föreställning och av platsen Stadra.

För ytterligare frågor...

... vänligen kontakta konstnärlige ledaren Magnus Wetterholm 070-538 19 95 eller magnus.wetterholm@telia.com. Det går även bra att ringa Foajén på 0587-31 13 05 eller maila info@stadrateater.se.

Rabatter

Vill du boka till flera olika föreställningar samtidigt har vi rabatt! Rabatten går bara att få om man bokar biljetterna samtidigt via Stadras foajé 0587-31 13 05 eller på info@stadrateater.se.

Bli medlem i Stadras vänner så får du rabatt på biljettpriser. Rabatten går bara att få om man bokar via Stadras foajé 0587-311 305eller på info@stadrateater.se.


Scenpass gäller ej.

Grupper

Är ni en grupp på minst 10 personer?
Kontakta Stadras foajé 0587-31 13 05

Café Paradiset

Teaterkaféet Paradiset öppnar för förbeställningar en timme innan föreställningen börjar.
Här finns kaffe, te, mineralvatten, champis, öl, vin och punsch, baguetter, tårta, kakor samt chips.

Mat, logi & teaterpaket

Njut av både mat, boende och natur i det vackra Bergslagen.

Njut av både mat, boende och natur i det vackra Bergslagen.

Lilla Hotellet i Nora och Nora Stadshotell erbjuder teaterpaket med boende, biljetter i Stadra Teater och annat smått och gott. Läs mer på respektive hemsida.

Lilla Hotellet i Nora
http://www.lillahotelletnora.se
Hemtrevliga Lilla Hotellet i Nora ligger centralt, bara 70 meter från torget och 100 meter från sjön. Vi har 14 jättefina dubbelrum alla med tv samt dusch och WC . De flesta rummen ligger i ett sekelskiftes hus från 1912 och några av rummen ligger i annexet på gården där rummen har egen ingång .I vår trevliga matsal serverar vi en härlig frukostbuffé vilken är inkluderad i rumspriset. Hotellet erbjuder sina gäster gratis Wifi, kaffe, kakor frukt och snacks. Vi har även en roddbåt samt några cyklar som gästerna kan låna.

Saxå Bruk
Saxå Bruk,
Gästrummen är belägna i herrgårdens tvenne flyglar samt i den rödmålade kavaljersbyggnaden som bär namnet Mellangården. Rummen är pietetsfullt inredda med konst och antikviteter med anor från sekelskiftet 1700-1800 talet. Varje gästkammare är tillägnat en person med anknytning till denna del av Bergslagen.

Nora Stadshotell
http://www.norastadshotell.se
Det här är ett klassiskt stadshotell, invid Nora torg. Den stora bergmanssalen med den gigantiska kristallkronan är oförglömlig.

Solnäs B&B

https://www.facebook.com/Solnäs-BB-3298825693665565

Charmigt Bed & Breakfast i Nora, ca 400 m till centrum. Rummen är utrustade med kylskåp, micro och vattenkokare. 1 dubbelrum. Uteplats med grillar finns att tillgå. 200 m till Nora Camping med badplats. Ca 3 km till golfbana. Kostnadsfritt wifi, TV och fri parkering.

Nora B&B Söderlånggatan
https://www.visitnora.se/boende/bed--breakfast/soderlanggatan-bed--breakfast.html
Elisabet Stävlid öppnar famnen för dig på denna lilla oas inne i trästaden Nora. Här finns en inspirerande trädgård som ögonfröjd.

Läs mer om B&B i Nora.

Herrgården i Grythyttan B&B
http://www.herrgardenigrythyttan.se 
Bo på Herrgård i Grythyttan. B&B i huvudbyggnaden har stora, luftiga rum. Enklare boende i flygelbyggnaden med små, pittoreska rum.Man äter en god frukost, av lokala råvaror, i salen i huvudbyggnaden, i syrenbersån eller på bryggan, efter morgondoppet i sjön Sörälgen. Efter ett besök i Grythytte Qwarn, gårdsbutiken med nymalet mjöl och andra delikatesser, fortsätter man promenaden, förbi Måltidens Hus, mot torget med dess kultur och kulinariska äventyr.

Sikfors Herrgård
http://www.sikforsherrgard.se   
Strax utanför Hällefors ligger denna herrgård där värdparet skapar ett extraordinärt kök och bjuder på det personliga bemötandet. Vacker miljö cirka 40 minuter från Stadra Teater.

Greksåsars Bygdegård
http://www.greksasar.org
Bara fem kilometer från Stadra ligger Greksåsar. Här finns generöst boende med plats för många, alldeles invid det lilla romantiska kapellet.

Nora Tåghem

https://www.norataghem.se/

Nora 0587-14676

Läs vad du kan göra mer i Bergslagen

bottom of page